10:00

27.12.22.

Klavirski recital Ivane Jelače povodom 10 godina udruge "Sve ostalo je glazba"

Podijeli

Povodom 10 godina djelovanja udruge Sve ostalo je glazba, u srijedu 28. prosinca s početkom u 20 sati u Saloči od zrcala (Čitaonici Narodne knjižnice Grad) održat će se koncertna večer na kojoj će nastupiti pijanistica i umjetnička voditeljica udruge Ivana Jelača.

 

Odabranim glazbenim programom u formi klavirskog recitala, ocrtat će se umjetnička misija i vizija udruge Sve ostalo je glazba koja se kroz godine razvijala kroz projekte koji naglasak stavljaju na ulogu klasične glazbe u povijesnim i suvremenim umjetničkim izričajima i društvenim procesima. Na programu su djela Franza Schuberta, Roberta Schumanna, Ludwiga van Beethovena, Frederica Chopina i Francisa Poulenca. 

 

Svaka od izvedbi i projekata udruge posjetiteljima pruža nesvakidašnji doživljaj klasične glazbe, pa će se ovim prigodnim koncertom zaokružiti jedan proces razvoja koji je uvijek otvoren za nove izazove, umjetnička propitivanja i glazbena ostvarenja.

 

Program se realizira u sklopu Dubrovačkog zimskog festivala, u suradnji s Dubrovačkim knjižnicama te uz potporu Grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije. Ulaz je za sve posjetitelje slobodan.

Podijeli